Povrtak Darka Miličića na parket!

Balkan

Povrtak Darka Miličića na parket!

Balkan
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 08.10.2019. Foto: Yahoo Sports

Bivši igrač Hemofarma, Detroita, Orlanda, Memfisa, Njujorka, Minesote i Bostona, nekadašnji reprezentativac Srbije, Darko Miličić, odigrao je svoj prvi meč nakon 2012. godine i poslednje utakmice koju je odigrao za Boston Seltikse!

Nekada drugi pik na draftu, Darko Miličić vratio se košarci, odigravši meč za ekipu I Came To Play, koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj grupi B.
Darko, koji je visok 213 cm i ima, blago rečeno, par kilograma viška, delovao je kao div u odnosu na svoje protivnike, kojih je u nekoliko navrata, bilo i trojica oko bivšeg NBA asa.
Miličić je odigrao gotovo čitavo prvo poluvreme i u pobeti svog tima nad Futogom (78:50) je postigao tek 2 poena.
Gotovo celo drugo poluvreme je proveo na klupi zbog lakše povrede ramena.

Podsetimo se da je Darko Miličić 2003. godine, kao veliki talenat, izabran od strane Detroit Pistonsa kao drugi pik na drftu iza Lebrona Džejmsa, a ispred Karmela Entonija, Krisa Boša i Dvejna Vejda.

Miličić, koji je sa Detroitom osvojio šampionski prsten 2004. godine, je jedan od 4 igrača koji se bave košarkom, a da su izabrani u prvoj rundi na čuvenom draftu 2003. godine. U odabranom društvu se još nalaze Lebron Džejms, Leandrinjo Barbosa i Karlos Delfino.

Podelite vest: