Rok zvezda je stigla u Tenesi! Zanimljiv doček u Memfisu za Morenta

Draft Memphis Grizzlies

Rok zvezda je stigla u Tenesi! Zanimljiv doček u Memfisu za Morenta

Draft Memphis Grizzlies
Autor: Uroš Živković Datum objave: 23.06.2019. Foto: The Detroit News

Dža Morent, momak koji je izabran sa drugog mesta na nedavno održanom draftu od strane Memfisa, prvi put se nešto većoj masi u ovom mestu predstavio na jedan, pomalo neobičan način.

On je pred početak prijateljske fudbalske utakmice između lokalnog kluba i meksičke Pačuke razbio jednu akustičnu gitaru, nešto što je, kako kažu, čest običaj kada se u gradu dočekuje neka velika zvezda, novi meštanin, ili bar neki dugo očekivani gost ili posetilac.

A mladi Dža je, može se reći, od svega toga po malo. Gost i posetilac trenutno jeste, uskoro će postati zvanično i stanovnik, dok će morati još malo da se potrudi da dostigne status zvezde, bar kada je u pitanju košarka, pošto mu razbijanje gitare i ne ide tako loše od ruke, što je u samom startu odličan preduslov za jednu muzičku zvezdu u ovoj prestonici roka i bluza.

Meštani su ga dočekali i jednom, reklo bi se, krajnje improvizovanom pesmom, smišljenom na licu mesta, što samo još dodatno potvrđuje to veliko ushićenje i još veća očekivanja koja navijači stavljaju pred ovogodišnjeg 2. pika sa drafta. Samo da ta prevelika euforija ne bude kontraproduktivna…

Svakako, nema sumnje da će se od Morenta očekivati dosta već u prvoj sezoni. Naročito nakon trejda u kome je Majk Konli napustio klub i tako je napravljen prostor da se ovom momku da puna sloboda i da on u narednom periodu bude glavni kreator igre, pa vrlo verovatno i lice ove franšize.

Podelite vest: