Naredna destinacija Ajzee Tomasa – Majami Hit?

Denver Nuggets Miami Heat Slobodni igrači

Naredna destinacija Ajzee Tomasa – Majami Hit?

Denver Nuggets Miami Heat Slobodni igrači
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 02.06.2019. Foto: USA Today

Čelnici Majami Hita ne žele da gube vreme i uveliko prave planove koji se tiču sastava za narednu sezonu. Ako je verovati američkim novinarima, prema novim informacijama, koje su nezvanične, franšiza iz Floride je zainteresovana da u svoje redove dovede Ajzeu Tomasa.

Težak period je imao Ajzea Tomas u prethodne dve sezone. Nakon što je pružao nestvarne partije u dresu Boston Seltiksa, doživeo je povredu, koja je unazadila njegovu karijeru. Nedugo nakon operacije, u Bostonu su odlučili da im nije potreban i poslali su ga u Klivlend u zamenu za Kajrija Irvinga. Nakon perioda oporavka, vratio se na teren, ali su ga Kavsi nakon samo par nedelja trejdovali u Lejkerse. Ni u Los Anđelesu nije to bio onaj Ajzea pre povrede, koji je u svojoj poslednjoj sezoni u Bostonu beležio gotovo 29 poena i 6 asistencija u proseku. Bio je starter na samo jednom, od 17 mečeva u kojima je igrao za Lejkerse.

Nakon Kalifornije, sledeća destinacija je bila Denver, koji ga je potpisao na veteranski minimum od nekih 2 miliona dolara. Nažalost, odigrao je svega 12 utakmica na kojima je imao prosek od svega 8 poena i 2 asistencije po meču. Takođe, nije nastupao u plejof mečevima.

Ajzea Tomas, koji ima 30 godina, još nije ni blizu kraja karijere, i navijači širom planete veruju da ima još dosta toga da pokaže. Da li ovaj momak, koji je izabran kao poslednji pik na draftu 2011. godine, može da vrati svoju karijeru na pravi kolosek, i da li će, ukoliko se obistine ove glasine, Majami biti pravi tim za njega, ostaje nam da vidimo. Mi ćemo svakako navijati za njega, jer nam nedostaju njegove maestralne partije.

Podelite vest: