Ponovo taj sjajni Orlando, stigli su do brejka u Torontu!

Orlando Magic Plej-of Toronto Raptors

Ponovo taj sjajni Orlando, stigli su do brejka u Torontu!

Orlando Magic Plej-of Toronto Raptors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 14.04.2019. Foto: Orlando Magic Daily

Kako je samo počeo plejof! Nakon pobede Bruklina i Orlando je stigao do trijumfa protiv favorizovanog protivnika na vrućem terenu.

Toronto – Orlando, 101:104.

Domaći su imali nekoliko naleta u ovom meču, ali svaki put kada bi pomislili “to je to, slomili smo ih” Orlando bi se vratio još jači, odigrao još bolju odbranu i iz toga izmislio poene u napadu.

Nije Nikola Vučević bio na nivou na koji smo navikli ofanzivno, za razliku od druge strane terena gde je bio perfektan, ali sjajna timska Orlanda na krilima Di Džej Augustina donela je prevagu. Čak sedam igrača gostiju došlo je do dvocifrenog broja poena. Augustin je bio najefikasniji, sa 25 poena, dodao je i 6 asistencija, 1 veliki pogodak, za pobedu.

U timu Toronta, Sijakam je može se reći jedini bio na nivou tokom celog meča. Kavaj je ubrzao u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno. Katastrofalnu partiju je, ponovo u plejofu, pružio Kajl Lauri. Koliko ga je Di Džej Augustin nadigrao dovoljno će pokazati sledeća slika.

Drugi meč u seriji se igra u noći izmedju utorka i srede, u 02:00, ponovo u Torontu. Videćemo da li će ekipa koja je regularni deo sezone završila na drugom mestu Istoka naći bolja rešenja protiv sjajne odbrane Orlanda.

 

Podelite vest: