Toronto ubedljivo do naredne runde

Orlando Magic Plej-of Toronto Raptors

Toronto ubedljivo do naredne runde

Orlando Magic Plej-of Toronto Raptors
Autor: Datum objave: 24.04.2019. Foto: Sports Illustrated

Reptorsi su poprilično lako i ubedljivo izašli na kraj sa gostima iz Orlanda 115:96 i sa konačnih 4:1 u seriji plasirali se u polufinale konferencije.

Utakmica je praktično bila rešena već posle prvih par minuta, kada su domaći brzo stekli dvocifrenu prednost koju nisu ispuštali do samog kraja. Prvu deonicu su dobili sa 35:19.

(Foto: Vaughn Ridley/Getty Images)

Gosti sa Floride su u par navrata pokušavali da se vrate u ovaj meč, ali kad god bi prišli i blizu 10 poena zaostatka, domaći su uvek imali adekvatan odgovor i ponovo vraćali razliku na 20+ poena.

Najefikasniji u Torontu bio je Kavaj Lenard sa 27 poena i perfektnih 5/5 za tri poena, a upisao je i 7 skokova i 2 asistencije. Ponovo ga je u stopu pratio Paskal Sijakam sa 24 poena, 6 skokova i 4 asistencije, dok je Kajl Lauri imao solidan učinak sa 14 poena i 9 asistencija.

Kod gostiju, svi su se nekako utopili u kolektivno sivilo, dosta promašaja, grešaka, nedostatak želje… Ekipa Medžika je u poslednje dve utakmice delovala kao da su se igrači potpuno predali i kao da je ta 3. utakmica u Orlandu bila prelomna za celu ovu seriju.

Di Džej Augustin je zabeležio 15 poena i 4 asistencije, Terens Ros je upisao 12, Aron Gordon 11 poena i 7 asistencija. Nikola Vučević je već na samom startu napravio 3 lične greške i nikako kasnije nije mogao da uhvati ritam, a i odigrao je svega 17 minuta i meč završio sa samo 6 poena i 7 skokova.

Reptorsi čekaju boljeg iz serije između Siksersa i Netsa, tačnije, čekaju samo da postane i zvanično da je Filadelfija njihov naredni rival, pošto je i tamo na par minuta do kraja već sve uveliko rešeno.

Podelite vest: