Jokić: “Najbolja utakmica u karijeri, ali nedovoljno za pobedu”

Balkan Denver Nuggets Plej-of

Jokić: “Najbolja utakmica u karijeri, ali nedovoljno za pobedu”

Balkan Denver Nuggets Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 26.04.2019. Foto: nba.com

Košarkaš Denvera Nikola Jokić bio je odličan u porazu svog tima u Teksasu, ali istakao je da to nije važno jer je njegova ekipa izgubila.

Najbolju partiju u svojoj karijeri srpski centar pružio je protiv Sparsa.  Denver je izgubio šestu utakmicu pa ćemo gledati majstoricu, a Jokić je zabeležio je 43 poena, 12 skokova i 9 asistencija. Postavio je svoj lični košgeterski rekord u NBA ligi, a postao je i igrač sa najviše poena u plej-of utakmici, kada je reč o franšizi Denvera.

(FOTO: youtube.com)

Sjajni centar na svoj učinak izjavio je:

“Bila je ovo najbolja utakmica u mojoj karijeri, ali nedovoljno za pobedu.”

“Oni imaju talentovane igrače. Pogađali su neke otvorene šuteve, kao i neke gde smo odigrali dobru odbranu. Bili su puni samopouzdanja. Znali su da će ako izgube biti eliminisani i stvarno su igrali dobro.” 

Na pitanje novinara kakva će biti naredna utakmica, Jokić je rekao:

“Ne znam, prva mi je majstorica u karijeri. Biće verovatno teža od ove. Igramo na domaćem terenu i to je dobro. Moramo da budemo jako dobri, da se bijemo sa njima, da postavljamo kvalitetne blokove, šta god da je potrebno da bismo pobedili.”

“Moramo da budemo fokusirani 48 minuta. U prvoj četvrtini su poveli 10 razlike, trebalo im je tako malo za to, i zato moramo da budemo na nivou celu utakmicu.” nastavio je Jokić.

“Najvažniji su tim i pobeda. Moraš da misliš na ono što moraš da uradiš da bi tim pobedio. Pogledaćemo video sa utakmice i probaćemo da pobedimo utakmicu broj 7.” 

 

 

Podelite vest: