Nikola Jokić protiv mikforona

Balkan Denver Nuggets Plej-of

Nikola Jokić protiv mikforona

Balkan Denver Nuggets Plej-of
Autor: Uroš Živković Datum objave: 06.05.2019. Foto: bleacherreport.com

Košarkaši Denvera ostvarili su veliku pobedu, a Nikola Jokić je posle bitke sa igračima Portlanda vodio i jednu protiv mikrofona.

Najbolji igrač Nagetsa odigrao je još jednu maestralnu partiju o ovom plej-ofu, a njegov tim povratio je prednost domaćeg terena i izjednačio na 2:2 u seriji.

Iako nije imao problema sa protivničkim čuvarima, Jokiću se kao najveća prepreka postavio mikrofon na konferenciji za štampu posle utakmice.

Mikrofon je “ukroćen” pa je Nikola mogao da odgovara na pitanja novinara. Srpski centar osvrnuo se na epsku treću utakmicu, u kojoj je proveo 65 minuta na parketu:

“Rekli smo sebi da ako pobedimo danas, prošla utakmica neće biti toliko bitna. Da, odigrali smo četiri produžetka, bilo je iscrpljujuće. Ali smo želeli da učinimo da ta utakmica postane nebitna.”

Trener Meloun dao je igračima slobodan dan između dva susreta, a Nikola Jokić je objasnio svoj plan oporavka posle naporne utakmice:

“Dobro sam jeo, gledao sam TV, ponovo sam dobro jeo i spavao. I da budem iskren, nisam razmišljao o utakmici tokom celog dana.”

Denver je povratio prednost domaćeg terena, a sledeća utakmica igra se u Koloradu u noći između utorka i srede.

Podelite vest: