Zubac navijačima Lejkersa: “Ako želite da gledate plej-of košarku, mi smo u Stejplsu”

Balkan LA Clippers LA Lakers

Zubac navijačima Lejkersa: “Ako želite da gledate plej-of košarku, mi smo u Stejplsu”

Balkan LA Clippers LA Lakers
Autor: Datum objave: 03.04.2019. Foto: sportingnews.com

Oko Ivice Zubca se u Los Anđelesu i dalje vode brojne polemike. Uglavnom, velika većina je složna: Lejkersi su ga se olako odrekli i prosledili gradskom rivalu u trejdu koji im nije doneo, praktično, ništa.

“Dosta navijača mi prilazi i kaže mi: ‘Zašto smo te trejdovali? Uprava Lejkersa je napravila veliku grešku. Nedostaješ nam’, a ja uvek odgovorim: ‘Ne brinite za mene, sada sam u boljem timu, u timu koji me želi, ne treba da budete tužni zbog mene. Pogledajte neku našu utakmicu ako želite da vidite dobru košarku’. Zaista, uvek im kažem, ako želite da gledate plej-of košarku, mi smo u Stejplsu, znate gde je to. Na njima je da li će to uraditi, ali ja ću uvek pokušavati da ih ubedim. Ljudi imaju tu neku lošu sliku o Klipersima, kao da je ovaj tim uradio nešto loše. A, stvar je u tome da nema u Klipersima ničeg lošeg, to je samo drugi tim iz El Eja, zašto onda navijači Lejkersa ne bi podržali taj tim, ako već njihov igra loše.”

– zaključio je Zubac.

Klipersi su se, nakon godinu dana pauze, vratili u plef-of u kom su, pre toga, igrali 6 godina zaredom, dok su mnogo popularniji i trofejniji Lejkersi već 6. sezonu uzastopno ostali bez doigravanja.

Podelite vest: