Dejvid Grifin: “Ovo je Holidejev tim, Zajon nije stigao da bi spasio franšizu”

Draft New Orleans Pelicans

Dejvid Grifin: “Ovo je Holidejev tim, Zajon nije stigao da bi spasio franšizu”

Draft New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 21.06.2019. Foto: foxsportsasia.com

Izvršni potpredsednik košarkaških operacija Nju Orleans Pelikansa Dejvid Grifin izjavio je posle drafta da Zajon Vilijamson nije doveden da bi spasio franšizu.

(FOTO: cbs17.com)

Kao što je bilo i očekivano Zajon Vilijamson je stigao u Nju Orleans. Bivšu zvezdu koledž košarke birali su Pelikansi sa prve pozicije, ali sudeći po rečima Dejvida Grifina, dirigentsku palicu će držati Džru Holidej.

“Ovo je Džru Holidejev tim”, rekao je Grifin na konferenciji posle drafta. “Zajon će morati da nauči kako se pobeđuje na ovom nivou. U jednom trenutku, ukoliko palica pređe njemu, biće ovo njegov tim. To nije sada.”

“Pustite Zajona da bude dete. Ne pritiskajte ga kao da je on ovde da spasi franšizu. Jer nije. On je ovde da bi se pridružio našoj porodici” dodao je Grifin.

Samog Zajona preplavile su emocije kada je njegovo ime izgovorio komesar Adam Silver, a reporterima u Njujorku je rekao da nije verovao da će biti izabran sa prve pozicije do trenutka kada se to i zvanično dogodilo.

“Mnogi su govorili da ću biti prvi pik, ali nikad se ne zna dok se zaista i ne dogodi. Kada sam čuo svoje ime, izašao sam na binu bez suza, rukovao sam se sa komesarom, ali u intervjuu, dok je mama stajala pored mene, preplavile su me emocije” bile su reči Zajona Vilijamsona.

Za navijače Nju Orleansa imao je kratku i jasnu poruku: “Hajde da zaplešemo!”

Podelite vest: