Draft predstavljanje

Draft

Draft predstavljanje

Draft
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 16.11.2020. Foto: Bleacher Report

Kao i svake godine, No Limits vam i ove, 2020. donosi predstavljanje najboljih igrača sa ovogodišnjeg drafta. 30 najboljih igrača, uz detaljan opis, poneke zanimljivosti i video isečke sa najboljim potezima iz prošle sezone.

Varijacija jako zanimljivih likova, možda ne najkvalitetnija draft klasa, ali sigurno par igrača koji mogu da iskoče i iznenade. Par igrača sa potencijalom da budu medju najboljima u ligi.

Draft je na programu od 1 čas posle ponoći, u noći izmedju srede i četvrtka. Prvi će birati Timbervulvsi, drugi Ratnici iz Ouklenda, a treći Džordanovi Šarlot Hornetsi. Ili možda ipak prvi?

Napomena – redosled na draftu nije naš, ukrstili smo predvidjanja 6 najkopetentnijih sajtova ove branše i izvukli proseke, te po tom proseku poredjali igrače.

Predstavljanje počinjemo sa Zikom Nadjijem, koji je zauzeo poziciju broj 30. Na kraju teksta o svakom od igrača videćete ova narandžasta slova, koja predstavljaju link na koji trebate da kliknete kako bi vas odveo sledeće pozicije/igrača. Uživajte!

Podelite vest: