Lejkersi bi Dejvisa, ali da se ne odreknu Kuzme

Draft LA Lakers New Orleans Pelicans

Lejkersi bi Dejvisa, ali da se ne odreknu Kuzme

Draft LA Lakers New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 14.06.2019. Foto: nba.com

Saga o trejdu Entonija Dejvisa se nastavlja, a Los Anđeles Lejkersi svim silama pokušavaju da sastave dobru ponudu za Pelikanse, ali ako je moguće da iz nje izostave Kajla Kuzmu.

(FOTO: silverscreenandroll.com)

Iz tabora Jezeraša na sto su stavili Lonza Bola, Brendona Ingrama i 4. pik na predstojećem draftu, oko kojih bi trebalo da se vrti paket koji Pelikansi žele za Entonija Dejvisa.

Još uvek se ljudi iz organizacije Pelikansa nisu oglasili, a Lejkersi se nadaju da u trejd neće morati da uključe i Kajla Kuzmu.

Podsetićemo se da će Nju Orleans birati prvi na draftu koji će se održati 20. juna, a pretpostavlja se da će sa te pozicije izabrati Zajona Vilijamsona. Iako su zvezdu koledž košarke želeli da vide u tandemu sa Entonijem Dejvisom, dugogodišnji nosilac igre Pelikansa nije odustao od svog zahteva da napusti ekipu. Samim tip Dejvid Grifin i personal franšize istražuje najbolju opciju za budućnost tima, a jedna od njih je potencijalna saradnja sa Los Anđeles Lejkersima.

Sa druge strane, Jezeraši su okupili sjajan stručni štab, na čelu sa Frenkom Vogelom, a na redu je ojačavanje rostera i dovođenje igrača koji mogu da pomognu Lebronu Džejmsu u napadu na novu šampionsku titulu.

Podelite vest: