Rok zvezda je stigla u Tenesi! Zanimljiv doček u Memfisu za Morenta

Draft Memphis Grizzlies

Rok zvezda je stigla u Tenesi! Zanimljiv doček u Memfisu za Morenta

Draft Memphis Grizzlies
Autor: Uroš Živković Datum objave: 23.06.2019. Foto: The Detroit News

Dža Morent, momak koji je izabran sa drugog mesta na nedavno održanom draftu od strane Memfisa, prvi put se nešto većoj masi u ovom mestu predstavio na jedan, pomalo neobičan način.

On je pred početak prijateljske fudbalske utakmice između lokalnog kluba i meksičke Pačuke razbio jednu akustičnu gitaru, nešto što je, kako kažu, čest običaj kada se u gradu dočekuje neka velika zvezda, novi meštanin, ili bar neki dugo očekivani gost ili posetilac.

A mladi Dža je, može se reći, od svega toga po malo. Gost i posetilac trenutno jeste, uskoro će postati zvanično i stanovnik, dok će morati još malo da se potrudi da dostigne status zvezde, bar kada je u pitanju košarka, pošto mu razbijanje gitare i ne ide tako loše od ruke, što je u samom startu odličan preduslov za jednu muzičku zvezdu u ovoj prestonici roka i bluza.

Meštani su ga dočekali i jednom, reklo bi se, krajnje improvizovanom pesmom, smišljenom na licu mesta, što samo još dodatno potvrđuje to veliko ushićenje i još veća očekivanja koja navijači stavljaju pred ovogodišnjeg 2. pika sa drafta. Samo da ta prevelika euforija ne bude kontraproduktivna…

https://twitter.com/memgrizz/status/1142585186745552896

Svakako, nema sumnje da će se od Morenta očekivati dosta već u prvoj sezoni. Naročito nakon trejda u kome je Majk Konli napustio klub i tako je napravljen prostor da se ovom momku da puna sloboda i da on u narednom periodu bude glavni kreator igre, pa vrlo verovatno i lice ove franšize.

Podelite vest: