Bruklin sprema 540 miliona za veliku trojku

Brooklyn Nets Potpisi Slobodni igrači

Bruklin sprema 540 miliona za veliku trojku

Brooklyn Nets Potpisi Slobodni igrači
Autor: Datum objave: 14.08.2021. Foto: Nothin' But Nets

Kao što je i bilo očekivano kada su Netsi putem trejda doveli Hardena u svoje redove, Šon Marks će pokušati da ove tri superzvezde ostavi na okupu što je duže moguće. Poznato je da je Durent već potpisao novi ugovor, a sada su na potezu ostala dvojica.

Harden bi navodno u naredne četiri godine mogao da uzme 161 milion, dok bi Kajri Irving u istom tom periodu inkasirao nešto više od 180 miliona američkih dolara. Ovo znači da bi u poslednjim godinama svojih ugovora, tj. 2026. godine sve tri zvezde Bruklina imale platu od preko 50 miliona godišnje!

Generalni menadžer Bruklina poprilično je samouveren i optimističan, te se nada da će već do trening kampa svu trojicu imati zagarantovane na duže staze.

,,Što se tiče Kajrija i Džejmsa, razgovaramo. Mislim da nema potrebe za žurbom i da ne moramo da ih potpišemo što pre. Imamo vremena da zajedno sednemo, popričamo, sastanemo se sa Džozefom (Džo Cai, vlasnik Bruklina) i nađemo zajednički jezik. Ipak, mislim da ćemo prvog dana trening kampa svu trojicu imati potpisane.”

Bio bi ovo ogroman posao Bruklina, obezbedjena budućnost i napad na prsten u svakoj od naredne četiri sezone.

Podelite vest: