Derik Rouz ponovo u dresu Bulsa?

Chicago Bulls Slobodni igrači

Derik Rouz ponovo u dresu Bulsa?

Chicago Bulls Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 09.04.2019. Foto: USA Today

Derik Rouz će na leto ponovo biti slobodan igrač. Njegov agent, Bi Džej Armstrong je svojom izjavom uzburkao strasti navijača tima iz Čikaga:

“Nema tajne, nema sumnje u njegovo srcu, Čikago će uvek biti tu. Videćemo. Ne znam kako Bulsi razmišljaju u ovom trenutku. Ako se ukaže prilika, bićemo otvoreni za razgovor. Saznaćemo sve u svoje vreme.”

“Mislim da ćemo sagledati sve, želimo da imamo bistar pogled na situaciju. Nema situacije kojoj nećemo posvetiti pažnju, jer je Derik još uvek veoma sposoban igrač. Videćemo šta su Bulsi spremili.”

“Pooh” je rodjen u Čikagu i njegova ljubav prema gradu nikada nije dovedena u pitanje. Karijera ovog momka imala je bajkovit početak, izabran od strane svojih Bulsa, u svom gradu postao je i najmladji mvp lige u istoriji. Sve nakon toga, naveliko poznato, dovelo je njegovu NBA karijeru na rub egzistencije.

U plejofu prošle godine, u limitiranoj roli, davao je naznake onog starog. A ove sezone je samo potvrdio da i te kako u njegovom rezervoaru ima još goriva. U pojedinim momentima i raketnog. 50 poena, rekord karijere, nekoliko pogodaka za pobedu, 18 poena u proseku, 37% za tri poena – najbolji procenat u karijeri.

Biće Derik Rouz ponovo tražena roba ovog leta.

Podelite vest: