Džordž potpisao novi ugovor sa Klipersima

LA Clippers Slobodni igrači

Džordž potpisao novi ugovor sa Klipersima

LA Clippers Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 11.12.2020. Foto: Bleacher Report

Pol Džordž je, godinu dana pre nego što će postati slobodan igrač, potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Los Andjeles Klipersima!

Za nove četiri godine ugovora, Džordž će dobiti 190M$. U kombinaciji sa 36M$ koje će zaraditi po dosadašnjem ugovoru, Džordž će u narednih 5 godina inkasirati 226M$!

Presek plata izgleda zastrašujuće:

Pol Džordž je redovno na meti kritika od početka plejofa, verovatno sa pravom. Poslednje dve sezone, u dresu Tandera, pa onda i Klipersa, odigrao je jako loše u doigravanju i nije bio na nivou igrača od koga se očekivalo da bude pravi partner Kavaju Lenardu.

Ipak, “Playoff P” (ili “Pandemic P” kako mu se rugaju navijači) odlučan je u nameri da se vrati na staze uspeha naredne sezone i dokaže fanovima da greše. Ponovo radi sa trenerom s kojim je saradjivao tokom strašnog regularnog dela sezone koji je odigrao za Oklahomu, potpuno je fokusiran na treninge, a motivaciju traži u snimcima i izjavama Kobija Brajanta.

Nakon objave dogovora dve strane, Džordž je izjavio da su Klipersi ovime pokazali koliko ga cene, te da franšizi prosto duguje trofeje. U isto vreme, nada se da će Kavaj Lenard poći njegovim stopama i obavezati se na dugogodišnju vernost timu iz Los Andjelesa.

I pored prokockane prednosti od 3-1 u pobedama u polufinalu Zapada, u seriji u kojoj su bili apsolutni favoriti protiv Denver Nagetsa, Klipersi i dalje slove za jedne od najvećih favorita za šampionski prsten naredne sezone.

U narednim danima možete očekivati predstavljanje ekipe sa kojom će Klipersi ući u novu sezonu, a sve timove koje smo do sada predstavili možete naći na ovom linku.

Podelite vest: