Glasine kažu: Kavaj kupio kuću u Torontu?

Slobodni igrači Toronto Raptors

Glasine kažu: Kavaj kupio kuću u Torontu?

Slobodni igrači Toronto Raptors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 05.06.2019. Foto: Sporting News

Masai Užiri, glavni odgovorni u upravi Toronta letos se kockao sa svojim ugledom i dugogodišnje lice franšize i miljenika navijača, Demara Derouzena, zamenio za godinu dana Kavaja Lenarda.

Nadao se Užiri svakako da će priča dobiti sličan epilog onom iz Oklahome. Tanderi su isto učinili sa Polom Džordžom, a on je nakon sezone provedene u plavom dresu odlučio da potpiše dugogodišnji ugovor.

Džordž je, kao i Lenard sada, dugo bio povezivan sa povratkom u rodni Los Andjeles, što se na kraju očigledno nije desilo. Los Andjeles Klipersi, kao i popularniji Lejkersi, smatrani su za velike favorite za potpis jednog od najboljih igrača sveta. Da li se to promenilo?

Naime, ugledni kanadski sportski novinar, Majkl Lendsberg, prenosi da je Kavaj Lenard kupio kuću u Torontu!

(FOTO: ESPN / Twitter)

Kavaj poseduje kuću i u Los Andjelesu naravno, ali to je mesto u kojem provodi svako leto, period u kojem ne traje sezona. Čini se da mu nekretnine u Torontu nisu potrebne za samo par gostujućih utakmica godišnje?

Ukoliko ima istine u tvrdnjama Lendsberga, ovo može biti ozbiljan znak za optimizam navijača tima iz Kanade.

Lenard trenutno igra jedan od najboljih plejofova u skorijoj istoriji. Njegovi Reptorsi su prvi put u velikom finalu i svi kolektivno su trenutno mnogo više fokusirani na ono što će u pomenutom finalu uraditi, ali i nakon toga veoma bitni dani su pred franšizom iz Toronta.

Podelite vest: