Irving menja predstavnike, sve bliži Bruklinu?

Boston Celtics Brooklyn Nets Slobodni igrači

Irving menja predstavnike, sve bliži Bruklinu?

Boston Celtics Brooklyn Nets Slobodni igrači
Autor: Uroš Živković Datum objave: 13.06.2019. Foto: sportingnews.com

Zvezda Boston Seltiksa Kajri Irving prekinuo je saradnju sa dugogodišnjim agentom Džefom Vekslerom, a naredni predstavnici sjajnog plejmejkera biće Roc Nation Sports, prenose američki mediji.

(FOTO: netsdaily.com)

Odbio je opciju u ugovoru i 1. jula postaće slobodan agent, a vest da postoji uzajamno interesovanje Bruklina i Kajrija Irvinga dodatno je potpalila činjenica da će plejmejkerovi naredni predstavnici biti niko drugi nego Džej Zi i njeg Roc Nation Sports, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Džej Zi je bivši suvlasnik Bruklin Netsa, kao i jedna od najpoznatijih ličnosti ovog okruga Njujorka. Njegov Roc Nation Sports za klijenta, takođe, ima igrača Bruklina Karisa Leverta.

Irving, koji je individualno imao sasvim korektnu sezonu u Seltiksima, našao sa na meti kritika kako je loš vođa i primer za ostale, a posebno mlađe igrače Bostona. Seltiksi su završili učešće u plej-ofu u drugoj rundi,  gde su posle prve pobede nad Milvokijem, doživeli pravi potop u naredne četiri utakmice.

U taboru Netsa, kao i među ljudima u organizaciji Njujork Niksa, se nadaju da će uspeti da privole Kajrija Irvinga i Kevina Durenta da postanu nove zvezde ovih franšiza. I dok se Kevin Durent bori sa povredom i sprema da bodri saigrače u narednoj utakmici finala, Irving već uveliko vuče nove poteze u svojoj karijeri.

Podelite vest: