Lejkersi biraju rezervnog pleja

LA Lakers Slobodni igrači

Lejkersi biraju rezervnog pleja

LA Lakers Slobodni igrači
Autor: Datum objave: 19.08.2021. Foto: Google

Los Anđeles Lejkersi su održali privatne treninge sa Derenom Kolisonom, Ajzeom Tomasem i Majkom Džejmsom. Jedan od te trojice će najverovatnije potpisati ugovor sa ekipom iz grada anđela s obzirom na to da su Lejkersi u potrazi za još jednim plejmejkerom.

Dakle, Lejkersi će ući u sezonu sa 14 igrača sa garantovanim ugovorima, kao i sa dvojicom na dvosmernim, što znači da će jedno mesto ostati prazno za krilo koje mogu potpisati u toku sezone.

Favorit je Tomas koji je sinoć trenirao sa Lebronom i Vestbrukom iako on i Kolison nisu igrali ozbiljnu košarku već duže vreme. Podsetimo se, Tomas je lutao na 10-dnevnim ugovorima u prethodne dve godine, ali su njegove dobre partije na profesionalnim letnjim ligama privukle pažnju mnogih timova.

Majk Džejms je takođe opcija nakon solidne sezone sa Bruklin Netsima u koje je došao iz evroligaškog velikana CSKA. Deren Kolison se povukao iz košarke pre tri godine kada je postao Jehovin svedok. Prošlog leta je razmatrao opcije povratka, ali je odlučio da poradi još godinu dana na svojoj igri.

Podelite vest: