Ništa od NBA ugovora, Gelo u G ligi

Charlotte Hornets Slobodni igrači

Ništa od NBA ugovora, Gelo u G ligi

Charlotte Hornets Slobodni igrači
Autor: Datum objave: 12.10.2021.

Nakon solidno odigrane letnje lige u dresu Šarlot Hornetsa, Liangelo Bol, brat dvojice zvezda u usponu NBA Lige, Lonza i Lamela, nije zadovoljio kriterijume čelnika NBA organizacija, što je rezultiralo da talentovani bek potraži sreću u razvojnoj G ligi. Bol je i zvanično konkurisao za G liga draft, koji će biti održan 23.oktobra

Srednji od braće Bol ovog leta dobio je šansu da nastupa za Šarlot Hornetse u letnjoj ligi, ali je prejaka konkurencija na spoljnim pozicijama u ekipi bila faktor koji je popularnog Gela odaljio od NBA angažmana. Najmanje talentovani od trojice braće će, po rečima američkih medija, biti izabran upravo od filijale Šarlota, Grinsboroa, stoga će biti na oku Majklu Džordanu i njegovoj franšizi, u kojoj je jedna od glavnih zvezda upravo Liangelov brat, Lamelo.

Podsetimo, Liangelova braća Lonzo i Lamelo birani su u top 3 izbora na svojim draftovima, što predstavlja popriličan pritisak i nabijanje očekivanja od pomalo zapostavljenog brata, koji je do najjače lige na svetu pokušavao doći i ranije, ali neuspešni pokušaji na trening kampu sa Pistonsima i u filijali Oklahome u G ligi ostali su upravo to, neuspešni.

 

Podelite vest: