Obostrano interesovanje Bruklina i Kajrija Irvinga?

Brooklyn Nets Slobodni igrači

Obostrano interesovanje Bruklina i Kajrija Irvinga?

Brooklyn Nets Slobodni igrači
Autor: Uroš Živković Datum objave: 26.05.2019. Foto: sports.yahoo.com

Gotovo čitave sezone spekuliše se o eventualnom dolasku Kajrija Irvinga u Njujork Nikse na leto.

Spominjali su se i drugi timovi, među njima i Bruklin Netsi, koji su prethodnih nedelja polako izbijali u prvi plan i kako sada stvari stoje, izgleda da su glavni favoriti za dovođenje igrača, koji je još uvek član Boston Seltiksa.

Nije tajna da su Netsi takođe, kao i gradski rival, zainteresovani za neke od najvećih zvezda koje bi ovog leta mogle da promene sredine. Pored Kajrija, najviše se spominju Kevin Durent i Džimi Batler, a ono što Netsima ide u prilog, u odnosu na Nikse, je što već imaju na okupu sasvim korektan sastav tima, predvođen mladim i perspektivnim igračima.

Mnogi analitičari se pitaju da li bi se, u slučaju dolaska Irvinga, u Bruklinu odrekli Dianđela Rasela koji je imao fenomenalnu sezonu, međutim u klubu tvrde da nijednog trenutka nisu pomišljali na tako nešto i da im je zapravo i cilj da upare dvojicu igrača koji, ne samo da bi mogli da funkcionišu zajedno, već bi činili strašan bekovski tandem.

Da ne bude sve samo u domenu spekulacija i pustih želja, pobrinuli su se iz tabora Kajrija Irvinga, s obzirom da se pojavila pouzdana informacija od ljudi bliskih igraču, da je ovo interesovanje obostrano i da je bivši košarkaš Klivlenda vrlo “zagrizao” za celu ovu priču i da bi pre potpisao za Netse nego za Nikse.

Mora se priznati, sasvim logično i razumljivo razmišljanje, svakako bi živeo u Njujorku, zašto onda bar ne bi igrao u kvalitetnijem timu, koji uz to ima i mnogo bolju organizaciju.

Podelite vest: