Patrik Beverli i Teri Rozir na meti Bulsa?

Chicago Bulls LA Clippers Slobodni igrači

Patrik Beverli i Teri Rozir na meti Bulsa?

Chicago Bulls LA Clippers Slobodni igrači
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 17.05.2019. Foto: nba.com

Čikago Bulsi su u potrazi za plejmejkerom, a rešenje problema potražiće u Los Anđelesu, odnosno u Bostonu.

(FOTO: blogabull.com)

Još jedna užasna sezona je iza Čikago Bulsa. Ostvarili su svega 22 pobede, što je 5 manje nego u sezoni pre toga. Katastrofalni rezultati se nisu isplatili ni na draft lutriji, te će Bulsi birati tek sa 7. pozicije.

Breme loše sezone palo je na startnog pleja Krisa Dana, čiju zamenu će iz organizacije Bulsa pokušati da pronađu u vidu Patrika Beverlija ili Terija Rozira, prenosi The Athletic.

Obojica će ovog leta biti slobodni agenti, uz razliku da potencijalnu ponudu neke ekipe za Rozira, Seltiksi mogu da izjednače i zadrže igrača još godinu dana.

Možda olakšavajuća okolnost za Bulse u borbi za Beverlijev potpis jeste što je plejmejker rođen u Čikagu i u više navrata je isticao koliko je ponosan na to. Verovatno bi voleo da igra pred domaćom publikom.

Iza borbenog plejmejkera je sjajna sezona, u kojoj je beležio prosečno 7.6 poena, 5 skokova i 3.8 asistencija po utakmici. Sa Klipersima je ušao u plej-of sa 8. pozicije i posle herojskog otpora eliminsani su od Golden Stejta u 6 utakmica.

(FOTO: espn.com)

Svoje nezadovoljstvo statusom u ekipi Bostona Rozir je isticao nekoliko puta, a posle rane eliminacije Seltiksa iz plej-ofa plejmejker je izjavio kako će najverovatnije morati da ode iz Masačusetsa.

Problem za Rozira je taj što je ograničeno slobodan agent i svaku ponudu neke ekipe Seltiksi mogu da izjednače i zadrže igrača još godinu dana.

Teri je ove sezone prosečno beležio 9 poena, 3.9 skokova i 2.9 asistencija.

 

Podelite vest: