Predstavljanje slobodnih igrača: 19. Keli Ubre mladji

Slobodni igrači

Predstavljanje slobodnih igrača: 19. Keli Ubre mladji

Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 30.06.2019. Foto: Arizona Republic

19. Keli Ubre mladji

15.2 poena, 4.7 skokova, 1.2 asistencije, 1.4 ukradene, 1 blokada, 1.8 izgubljenih lopti, proseci 45/33/76. Ubre je nastupao za Vašington Vizardse i Finiks Sanse u protekloj sezoni.

(FOTO: Flipboard)

Sjajni krilni igrač Finiksa postaje ograničeno slobodan igrač za nešto manje od 24 časa. Ubre mladji je odigrao briljantno nakon trejda iz tabora Vizardsa i potpisivanje novog ugovora sa mladim košarkašem jedan je od primarnih ciljeva Finiksa Sansa.

Ubre je pokazao neverovatnu polivalentnost defazivno, zaista nešto što je u današnjoj košarci izuzetno bitno. Može da preuzme bilo koga, ne plaši se niti jednog zadatka. Samo se setite kakvu je odbranu igrao nad Džejmsom Hardenom krajem sezone.

Igra sa velikim žarom, istinska strast, Ubre je igrač emocije i energije. Po onome što smo videli jako mu se svidja u Finiksu, a i zbližio se sa prvom zvezdom tima, Devinom Bukerom.

Najbolji scenario finansijski:

Pominje se da će Finiks izjednačiti sve do 60 miliona dolara na 4 sezone. Mislim da u nekom ludom slučaju Ubre može i do čitavih 18. Ne zaboravite, Ubre neće napuniti 24 godine sve do decembra, iako je dugo na sceni još uvek je izuzetno mlad. Mislim da može do 18 miliona dolara godišnje, pravi je prototip savremenog krila.

Najbolji fit:

U više navrata sam pisao da krila koja igraju odbranu i šutiraju za 3 poena imaju mesta svuda, takav slučaj je i ovde. Ubre mora dodatno da poradi na šutu.

Šta mi mislimo da će se desiti: 

Hrabro predvidjanje – Finiks neće izjednačiti ponudu ako predje preko 15 miliona godišnje, a čudan osećaj kaže da hoće.

Podelite vest: