Predstavljanje slobodnih igrača: 47. Redži Bulok

Slobodni igrači

Predstavljanje slobodnih igrača: 47. Redži Bulok

Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 26.06.2019. Foto: Reddit

47. Redži Bulok

11.3 poena, 2.7 skokova, 2 asistencije, 1 izgubljena lopta. Šuterski proseci 41/38/86. Nastupao je za Detroit Pistonse i Los Andjeles Lejkerse.

(FOTO: Los Angeles Times)

Zanimljiva sezona je iza Buloka. Učvrstio je svoj status kao startera u NBA ligi. Dovoljno kvalitetne igre, dovoljno mekana ruka da Los Andjeles Lejkersi u toku sezone trejduju za njega.

Drugi put nije uspelo u Los Andjelesu, Bulok je značajno bolje igrao u dresu Pistonsa. Podsetimo se, Bulok je draftovan i prve dve sezone proveo je u taboru Klipersa. Afirmaciju nije doživeo do odlaska u ekipu koju je konstruisao Sten Van Gandi, a procvetao je ove sezone pod Dvejnom Kejsijem.

U Detoritu se iskristalisao kao odličan šuter i sposoban defanzivac. Najbolju utakmicu u dresu Lejkersa odigrao je kada su Hjuston Roketsi gostovali u Los Andjelesu, kada je u potpunosti zaključao Džejmsa Hardena.

Najbolji scenario za Buloka:

Ne znam da li je ove sezone najbolje tržište za igrača kao što je Bulok. Tačnije znam, nije. Previše super-kvalitetnih igrača ovoga leta zarobiće veliki deo budžeta. Bulok će verovatno potpisati kratkoročni ugovor, do 5 miliona dolara i čekati neko bolje vreme, neku povoljniju generaciju slobodnih igrača za njega.

Najbolji fit:

Cela liga vapi za igračima koji kvalitetno šutiraju trojke i igraju pristojnu odbranu. Mesta za takve igrače ima svuda i Bulok će biti na svom gde god da bude završio. Pitanje je samo gde će biti najviše prostora, to jest najviše šuteva za Redžija.

Šta mi mislimo da će se desiti:

Detroit i Bulok su pokazali obostrano interesovanje za ponovnu saradnju. Redžija verovatno vuče i činjenica da bi mogao da nastavi da gradi reputaciju u ligi na mestu uspeha. To je i najrealnija opcija.

Podelite vest: