Zvanično: Dvajt u Filadelfiji!

"Trejdovi" LA Lakers Philadelphia 76ers Slobodni igrači

Zvanično: Dvajt u Filadelfiji!

"Trejdovi" LA Lakers Philadelphia 76ers Slobodni igrači
Autor: Datum objave: 21.11.2020. Foto: sportingnews.com

Preokret: Do pre samo par trenutaka delovalo je da će se iskusni centar vratiti u Grad Anđela, međutim, usledio je šok za čitav NBA svet – Dvajt Hauard je novi igrač Filadelfije!

Neverovatne stvari su se izdogađale u samo nekoliko minuta – nakon što su pojedini pouzdani izvori javili, a i sam Dvajt potvrdio na svom tviter nalogu kako će se vratiti u Lejkerse, nepunih par minuta kasnije taj tvit je obrisan, Šems Karanija je samog sebe “ispravio” i ostalo nam je da čekamo rasplet ove priče.

(Evo i tog tvita…)

A nismo ga previše dugo ni čekali, naprotiv, ubrzo je ozvaničeno da će Hauard potpisati jednogodišnji ugovor sa Siksersima. Trebalo bi da to ponovo bude “veteranski minimum”, odnosno da on neće zaraditi više od 2.7 miliona dolara u narednoj sezoni i nekako ostaje nejasno u celoj ovoj situaciji šta se zapravo dogodilo, šta je ponovo “puklo” između njega i Lejkersa?

Da podsetimo samo, Hauard je danima unazad ponavljao kako želi da dobije “pravi” ugovor, odnosno da čeka bolje finansijske ponude i da mu ne pada na pamet da potpiše za neki minimalac, ali da je ipak najbliži povratku među šampione, da je to njegova najveća želja i da je voljan da u El Eju i završi karijeru.

Možda narednih dana i saznamo šta ga ja naprasno navelo da promeni tu želju…

Podelite vest: