Stiv Mils, predsednik Niksa: “Nećemo po svaku cenu dovoditi neku zvezdu”

New York Knicks Slobodni igrači

Stiv Mils, predsednik Niksa: “Nećemo po svaku cenu dovoditi neku zvezdu”

New York Knicks Slobodni igrači
Autor: Datum objave: 18.04.2019. Foto: msgnetworks.com

Stiv Mils, predsednik Njujork Niksa, nije se dugo oglašavao u javnosti, pa je posle par meseci rešio da progovori o mnogim temama, između ostalog i o predstojećem letu.

On je u opširnom intervjuu koji je dao za The New York Post pričao o periodu koji je pred ovom franšizom, kao i o očekivanjima navijača:

“Nećemo dovoditi neke ‘pogrešne’ igrače samo zato što sada imamo prostora za to i zato što navijači imaju velika očekivanja. Njihova očekivanja treba da budu da ćemo doneti prave odluke, koje će na duže staze doprineti poboljšanju tima. Ako to znači da ovog leta možda nećemo dovesti nijednu veliku zvezdu, navijači treba to da podrže i da veruju da Džejms Dolan (vlasnik) i ja radimo sve kako bi u skorijoj budućnosti Njujork Niksi bili jedan od najboljih timova u ligi.”

(Foto: Garrett Ellwood/Getty Images)

Niksi će, po nekim procenama, za sledeću sezonu imati oko 74 miliona dolara viška u budžetu za plate igračima, pa je sasvim očekivano da bi trebalo da “pojure” neku veliku zvezdu i zvučno ime, možda čak i više njih.

Ekipu iz Njujorka takođe očekuje i predstojeći NBA draft, na kome će sigurno birati sa jednog od prvih 5 mesta i imaju vrlo velika očekivanja.

Podelite vest: