Strašan debi Ajzee u razvojnom timu Denvera

NBA Slobodni igrači

Strašan debi Ajzee u razvojnom timu Denvera

NBA Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 16.12.2021. Foto: Bleacher Report

Pisali smo pre nekoliko dana da je Ajzea Tomas potpisao ugovor sa razvojnim timom Denver Nagetsa, Grand Rapid Goldsima. E pa, sinoć je debitovao. I to sa stilom.

Ekslpodirao je za 42 poena, 8 asistencija i 6 skokova. Šutirao je 16 od 30 iz igre i pogodio 5 trojki. Bitnije, ličio je na onog starog.

Ajzea je potpisom sa timom razvojne lige učinio novi korak u pokušaju da se vrati u NBA. Nedavno je nastupao i za reprezentaciju SAD-a u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pa je i tamo imao neke zapažene poteze.

Poslednji put u NBA ligi je nastupao prošle sezone, kada nakon desetodnevnog ugovora Pelikani nisu produžili ugovor sa njim. Pre par dana je Šamsu Karaniji podelio da je bio blizu dogovora sa Jezerašima ovog leta:

“Bio sam jako blizu. Zaista verujem da se nije desila cela situacija sa Rondom i Memfisom, da bih bio Lejker. Svo moje poštovanje Rondu i organizaciji Lejkersa naravno. Imao sam prilike da budem oko tih momaka malo. Imao sam prilike da radim sa Lebronom i Vestbrukom. Tako da su mogli da me vide u elementu i videli su da sam se vratio.”

Postoji ozbiljna šansa da će Ajzea nakon “G League Showcase” događaja koji se održava dolazećeg vikenda uspeti da se izbori makar za desetodnevni ugovor, jer je u ovom trenutku čak 43 igrača u izolaciji zbog kovid protokola lige.

Podelite vest: