Sve manje šanse da Kavaj ostaje u Torontu?

LA Clippers LA Lakers Slobodni igrači Toronto Raptors

Sve manje šanse da Kavaj ostaje u Torontu?

LA Clippers LA Lakers Slobodni igrači Toronto Raptors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 18.04.2019. Foto: jsonline.com

NBA plejof je u punom jeku. Toronto je uspeo da izjednači u seriji nakon iznenadjujućeg poraza od Orlanda u prvom meču. Fokus tima iz Kanade će možda biti i poljuljan nakon poslednjih vesti koje stižu iz ESPN.

Dobro upućeni Brajan Vajndhorst pričao je o Kavaju Lenardu i dao sledeću izjavu:

“Mnogo ljudi širom lige misli da je to to što se Toronta tiče, ali nije to ni zbog čega što su Reptorsi uradili. Kavaj jednostavno želi da se vrati na zapadnu obalu. Poteškoće su te što Kavaj ne voli baš da izažava svoja osećanja.”

Dok su ovo problematične vesti za Masaija Užirija, čelnici timova iz Los Andjelesa, inače rodnog grada Lenarda, verovatno sada trljaju ruke.

Lejkersi i Klipersi nalaze se u grupi timova koji će imati najviše slobodnog prostora u budžetu ovog leta. Timovi iz Njujorka, Netsi i Niksi, nadaju se ipak da će sportski motivi preovladati i da će Lenard imati želju da predvodi ove mlade ekipe.

(FOTO: Silver Screen and Roll)

Kavaj Lenard je prošlog leta u bombastičnom trejdu poslat u Toronto iz San Antonija. Iako se tada pominjalo da su Lejkersi prvi na njegovoj trejd listi želja, narativ se promenio i poslednji navodi govore da on ne želi da igra sa Lebronom Džejmsom.

Jedno je sigurno, očekuje nas izuzetno zanimljivo leto.

Podelite vest: