Vins Karter se ne oprašta!

Atlanta Hawks Legende Slobodni igrači

Vins Karter se ne oprašta!

Atlanta Hawks Legende Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 05.08.2019.

Čini se kao da je ovaj čovek u ligi oduvek. I dok novi igrači dolaze u NBA ligu i odlaze iz iste, Vins Karter će zaigrati svoju 22. NBA sezonu.

Popularni “Vincanity”, “Half Man Half Amazing”, odnosno “Air Canada” vratiće se u Atlanta Houkse, koji su čuvali jedno mesto u rosteru strogo za njega!

Radi se o jednogodišnjem ugovoru, veteranskom minimumu, nakon kojeg će 42-godišnji Vins verovatno završiti svoju karijeru… i ovo zvuči jako tužno. Nadamo se da će dobiti oproštajnu turneju kao što su dobili i Vejd, Novicki, Brajant… jer on je zaslužuje ništa manje nego oni!

Vins Karter će postati, ne samo apsolutni rekorder po broju odigranih sezona u najjačoj ligi na svetu, već ima i jedinstvenu priliku da bude jedini igrač koji je u NBA ligi nastupao u 4 različite decenije! Naime, to će mu poći za rukom ukoliko bude odigrao makar jedan meč naredne kalendarske godine, što, da ne ureknemo, svi željno očekujemo da se dogodi!

Očekuje se i da već tokom sezone potpiše još jedan novi ugovor, ali ovoga puta kao sportski (NBA) analitičar za neku od televizijskih kuća, i ta borba za njega već polako počinje.

Podelite vest: