Trejd: Dianđelo Rasel ide u Golden Stejt!

Golden State Warriors Slobodni igrači

Trejd: Dianđelo Rasel ide u Golden Stejt!

Golden State Warriors Slobodni igrači
Autor: Uroš Živković Datum objave: 01.07.2019. Foto: FOX Sports Asia

Golden Stejt dobija:

  • Diandjela Rasela

Bruklin dobija:

  • Kevina Durenta
  • Zaštićenog pika prve runde

Minesota dobija:

  • Šabaza Nejpijera
  • Trevon Grejma
  • Nepoznatu svotu novca

Imajte na umu da svaka razmena može biti deo i mnogo veceg trejda u koji bi mogli biti ukljuceni i ostali timovi. Nijedan trejd ne može biti kompletiran pre 6. jula, tako da dosta stvari može da se izmeni kako bi više odgovaralo timovima koji su uključeni

Kako bi mi to obično preneli i napisali “BOMBA”, ovo je zaista informacija koja može da bude u toj kategoriji. Dianđelo Rasel je novi igrač Golden Stejt Voriorsa!

U moru izuzetno zanimljivih i neočekivanih vesti, dolazi nam jedna od najzanimljivijih, a vrlo verovatno je ovo informacija koja je i obeležila ovo veče (zapravo noć, a nekima od nas i jutro), uz svo poštovanje prema Durentu i Kajriju, koji su mesecima već viđeni u nekom od timova iz Njujorka, ili Džimiju Batleru, na primer, ali i o njegovom prelasku u Majami se danima već šuškalo.

Ovo je zaista došlo kao grom iz vedra neba. Pominjali su se Lejkersi, pre svih, zatim da bi Dianđelo mogao kod svog dobrog druga, Devina Bukera, u Finiks, pa čak i da je Minesota odjednom glavni favorit za njegov potpis, ali niko nije očekivao da će ovaj momak postati novi Ratnik!

I ovo će biti, kao i još neki slučajevi koje smo imali ove noći, “sign and trade” dogovor i, kako stvari stoje, ceh će platiti Andre Igudala koji će najverovatnije biti trejdovan, zbog neophodnog oslobađanja prostora u budžetu Voriorsa, a kako se, još uvek nezvanično pominje, uz njega će Grizlisima poslati i određeni broj budućih pikova.

Rasel iza sebe ima najbolju sezonu u svojoj dosadašnjoj NBA karijeri. Bio je ubedljivo najbolji igrač Bruklina koji je predvodio do prvog plasmana u doigravanje nakon 5 godina. U svom, sada već novom klubu, zaradiće 117 miliona dolara za 4 godine.

Podelite vest: