Zvanično: Džo Džonson je novi igrač Detroit Pistonsa!

Detroit Pistons Slobodni igrači

Zvanično: Džo Džonson je novi igrač Detroit Pistonsa!

Detroit Pistons Slobodni igrači
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 12.09.2019. Foto: Heat Zone

Nakon što se okitio titulom najkorisnijeg igrača amaterske BIG3 lige, Džo Džonson je ponovo dospeo na NBA radare, a nekada jednog od najboljih strelaca lige potpisali su Detroit Pistonsi!

Džonson će se takmičiti za mesto u rosteru pred početak sezone, jer njegov ugovor nije u potpunosti garantovan. Pre Džoa dogovor sa Pistonsima je postigao Majkl Bizli, ali ugovor nije još uvek bio potpisan, a posle poslednjih dešavanja to se neće ni destiti.

Ako je verovati dobro obaveštenom Bobiju Marksu, Džonson će se za 15. mesto u sastavu boriti sa Kristijanom Vudom, čiji ugovor takodje nije u potpunosti garantovan.

(FOTO: CBS Sports)

 

Još uvek ne znamo kolika je cifra koju “u džepu” već ima “Iso Joe” ali znamo da će njegov celokupni ugovor biti garantovan tek ako u sastavu dočeka 7. januar, što daje dodatnu fleksibilnost Pistonsima. Uglavnom, poslednja reč će verovatno biti doneta 23. oktobra, kada pomenutom Vudu, s kojim će se Džo najverovatnije boriti za mesto, ugovor postaje garantovan. Ukoliko ga otpuste pre toga, Pistonsi će morati da isplate znatno manju kompenzaciju.

Podelite vest: