Paspalj osudio Jokićeve kritičare

Legende

Paspalj osudio Jokićeve kritičare

Legende
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 25.07.2021. Foto: HotSport

Ikona sprske košarke i jedan od prvih igrača sa ovih prostora koji se oprobao u NBA ligi, Žarko Paspalj, žestoko je osudio kritičare Nikole Jokića. On je gostujući u emisiji “Usijanje” govorio o Jokićevom neigranju za reprezentaciju.

“Mi smo fascinantni. Sedam dana pre toga je proglašen za MVP NBA lige. Prvi naš kome je to pošlo za rukom. Kovali smo ga u zvezde isto kao što Djokovića kujemo kad osvoji neki turnir. Sedam dana posle toga je doneo odluku da ne igra za reprezentaciju. A onda salva uvreda i svega, što mi često radimo. To su karakteristike ljudi koji ne vole sport. Tih koji u sedam dana mogu da promene mišljenje. Jokić je naš ponos, on ima 26 godina i treba da bude stožer reprezentacije. Nemojte glupim komentarima da čoveka gurnemo u stranu. Ovaj primer je možda najbolji koliko mi nemamo ideju i koji su naši parametri kada je u pitanju naš sport.”

(FOTO: Sportski žurnal)

Srpski as je za samo nedelju dana prošao put od omiljene do najomraženije sportske ličnosti u zemlji, ali je očigledno da sportski velikani u zemlji ne dele mišljenje većine.

Podelite vest: