Svaki mogući plejof scenario

NBA

Svaki mogući plejof scenario

NBA
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 15.05.2021. Foto: Nugg Love

Doigravanje na Istoku

Boston, Šarlot, Indijana i Vašington. Seltiksi su obezbedili privilegiju da izgube prvi meč u “nokaut” fazi. Za one koji ne znaju, doigravanje će se odigrati tako što će sedma i osma ekipa na tabeli igrati izmedju sebe, pobednik će dobiti titulu sedmog nosioca u “plejof” kosturu, dok će poraženi u tom susretu imati još jednu šansu za prolaz i igrati protiv pobednika meča izmedju devetog i desetog na kraju regularnog dela sezone.

Pitanje je sa koliko želje će Tejtum i drugari ući u utakmice u Minesoti i Njujorku, da li će Stivens odmarati četu ili će ipak želeti dodatne utakmice za “hvatanje” ritma.

Borbu za osmo mesto vodiće Šarlot, Indijana i Vašington. Vizardsi imaju poraz više od rivala, ali su i tim koji je verovatno u najboljoj formi od svih koji će učestvovati u mini doigravanju. U preostalom meču, u Vašingtonu će dočekati Šarlot. Direktan duel timova koji može da znači puno, ali u istom mahu i ne mora biti tako, jer ako Hornetsi savladaju Njujork večeras u sutrašnji duel će ući sa pobedom više i prednošću u medjusobnim susretima. Stršljenovi su oba puta savladali Vizardse. Indijana će večeras dočekati Lejkerse, a onda putuje za Tampu gde će ih ugostiti Toronto Reptorsi.

Prelazimo na Zapad!

Podelite vest: