Najava drugog dana NBA sezone 2021/2022

NBA

Najava drugog dana NBA sezone 2021/2022

NBA
Autor: Datum objave: 20.10.2021. Foto: BN TV

Nju Jork Niks - Boston Seltiks

Igrači koji propuštaju otvarenje sezone

Kod ekipe iz Njujorka verovatno neće biti Nerlensa Noela, koji je pod znakom pitanja. Kod Seltiksa otvaranje sezone propušta Al Horford radi izolacije. Upitni su: Džejlen Braun, njegov će status biti određen sat vremena pre utakmice, te Pejton Pričard koji se žalio na povredu. Mičel Robinson se vraća nakon što je propustio skoro pola prošle sezone zbog povrede, te bi mogao upasti u prvu petorku u slučaju da Noel ne nastupi.

Pozitivne stvari i potencijalne prve petorke

Utakmica se igra u Medison Skver Gardenu, pa samim time će verovatno i odaziv na utakmicu biti velik, gde se svakako očekuju neke od poznatih ličnosti. Kemba Voker i Evan Furnije igraju protiv svojeg bivšeg tima, pa će se sigurno želeti pokazati u najboljem svetlu. Kod Seltiksa, novi trener, Ime Udoka koji je stigao iz stručnog štaba Netsa. Za sad kroz ovih par utakmica očito da je puno radio sa ekipom na poboljšanju procenta za tri poena, što bi svakako trebalo ispratit kroz ovu sezonu.

Potencijalne startne petorke

Niks: Kemba Voker, Evan Furnije, Er Džej Beret, Džulijus Rendl i Mičel Robinson.

Seltiks: Denis Šruder, Markus Smart, Džejlen Braun, Džejson Tejtum i Robert Vilijams treći.

Poslednja utakmica

Prošli put su ove dve ekipe odigrali dosta tesnu utakmicu, u kojoj su ipak kao pobednici izašli Niksi. Ne sumnjam da će i večeras tako biti, neizvesno.

Predikcija: Niks 55%-45% Seltiks

Podelite vest: