NBA2K izbacio ocene igrača za predstojeću sezonu

NBA

NBA2K izbacio ocene igrača za predstojeću sezonu

NBA
Autor: Datum objave: 20.08.2021. Foto: VentureBeat

Kao i svake godine bliži nam se doba kada će nam igranje najnovije verzije NBA 2K biti dostupno, pa kao uvertira izbačene su ocene za nekolicinu igrača.

Najveća ocena je 96, a dele je Lebron Džejms, Kevin Durent, Janis Adetokumbo i Stef Kari.

Slede ih igrač Los Anđeles Klipersa, Kavaj Lenard, trenutni MVP lige Nikola Jokić i Džoel Embid kojima je dodeljena ocena 95. Krug od deset najbolje ocenjenih igrača za ovu godinu zatvaraju slovenački superstar Luka Dončić, Džejms Harden i najbolji igrač Portlanda (videćemo još koliko dugo) Dejmijen Lilard koji dele istu ocenu – 94.

Izbačene su ocene za još neke igrače pa tako glavna zvezda Boston Seltiksa Džejson Tejtum ima ocenu 90, dok su Tre Jang i Zajon Vilijamson ocenjeni za jedan stepenikmanje. Drugoj violini tima iz Viskonsina Krisu Midltonu dodeljena je ocena 88, a njegovom saigraču Džruu Holideju 85. Najbolji “ruki”  za prethodnu godinu LaMelo Bol ocenjen je rejtingom 84.

Durent se odmah požalio zbog rejtinga smatrajući da je trebala da mu se dodeli ocena 99. Sa njegovom izjavom složio se i Lebron Džejms uz dodatak da je igrač sa pomenutom ocenom trebao biti i Stef Kari.

Pored Durenta i Tre Jang je iskazao nezadovoljstvo svojom ocenom smatrajući da iz godine u godinu dobija manji rejting nego što zaslužuje i zapitao se dokle će to biti tako.

Podelite vest: