Situacije sa povređenim igračima širom lige

NBA

Situacije sa povređenim igračima širom lige

NBA
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 22.03.2022.

Kao i svake godine, nažalost, veliki broj igrača izostao je u dobrom delu sezone zbog povreda. Neki se vraćaju na teren uskoro, o nekim nemamo mnogo informacija, a za neke znamo da ih nećemo videti do naredne sezone.

Dejmijen Lilard

Blejzersi su nažalost potvrdili da će Dejm zbog oporavka nakon operacije trbušnog zida propustiti ostatak sezone.

Zajon Vilijamson

Šams Karanija je potvrdio sinoć da ćemo teško videti Zajona na parketu ove sezone. Postojale su neke informacije u prethodnih mesec dana koje su davale nadu navijačima tima iz Nju Orleansa da će videti svog miljenika na parketu ove sezone, ali ipak ništa od toga.

Kris Pol

CP3 je povredio šaku malo pre Ol-star vikenda i procenjeno je da će sa terena odsustvovati između 6 i 8 nedelja, što bi značilo da je najraniji datum povratka na teren 3. april. Po poslednjim informacijama, Pola bi mogli da vidimo na terenu već u sredu, protiv Minesote. Profesionalac.

Pol Džordž & Kavaj Lenard

Tajron Lu je izjavio da još uvek ne zna kada će se Pol Džordž vratiti na parket, ali da je počeo da igra 4 na 4 na treninzima. Odlična informacija s obzirom da se doskora nije znalo da li će se uopšte vraćati na teren ove sezone. Kavaju Lenerdu se daju mnogo manje šanse za povratak.

Majkl Porter mlađi & Džamal Muri

Dosta nedefenisane informacije stižu iz Denvera, ali ono što znamo jeste da će se Muri vratiti na parket kada on lično bude rekao da je spreman. “The Athletic” piše da je mnogo realnija opcija povratak Portera mlađeg, koji se može vratiti na teren već početkom aprila. U smislu pravca organizacije tima, Nagetsi shvataju da je mnogo bolja opcija da se obojica sačuvaju za napad na titulu naredne sezone.

Stef Kari

Stefa nećemo gledati na utakmicama NBA lige još najmanje dve nedelje, nakon čega će biti urađene nove detaljne analize.ž

Ben Simons

Iako se očekivalo da će Simons debitovati nakon nekog pripremnog perioda i vraća u optimalnu fizičku spremu, leđa nisu reagovala dobro. Želja Netsa je da zaigra u bar nekoliko utakmica pre kraja regularnog dela sezone, ali vreme ističe.

Lonzo Bol

Došlo je do komplikacija u Bolovom slučaju. Sinoć je objavljeno da će morati da napravi pauzu u procesu oporavka od najmanje deset dana. On se vratio trčanju, ali koleno nije dobro reagovalo.

Džeret Alen

Kris Hejns prenosi da će Alen stisnuti zube i odgirati ostatak sezone sa povredom koja će kad tad zahtevati operaciju prsta. Svaka čast.

Entoni Dejvis

Obrva se vratio laganim vežbama na terenu, prenosi Dejv Meknamijan. Okvirno vreme povratka na teren, ukoliko ne bude poteškoća jeste od dve nedelje do 20 dana.

 

Podelite vest: