Deset najboljih igrača dosadašnjeg dela plejofa

Plej-of

Deset najboljih igrača dosadašnjeg dela plejofa

Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 27.05.2021. Foto: IndianSports11

Doigravanje za sada maksimalno ispunjava očekivanja. Nekoliko preokreta, neočekivanih “brejkova”, vanserijska izdanja individualaca, ali pre svega odlične utakmice.

Mi ćemo baciti fokus na individualce. Kao što već znate ocenjujemo svaki meč, nismo svaki i objavljivali “javno” (ako želite da to bude slučaj i želite izveštaj sa svakog meča, javite se u komentarima na društvenim mrežama) ali smo naravno, pogledali svaki meč i ocenili izdanja igrača i trenera.

Danas ćemo pogledati kojih su to 10 koji su se najviše izdvojili nakon odigranih drugih utakmica. Ukoliko bude prostora, u odvojenim člancima prostor ćemo posvetiti najvećim iznenadjenjima što se igrača tiče, kao i trenerima koji su svojim taktičkim zamislima i odlukama tokom utakmica prigrabili hvalospeve.

Deseta pozicija zadala mi je možda i najviše glavobolje, jer je čak šest igrača na trenutnom proseku od 8,25 po našim ocenama (prvih 9 igrača svih na 8,5 i više). Na kraju sam dao prednost igračima koji su upisali obe pobede, Kajriju Irvingu i Džoelu Embidu. U ovom duelu pola stepenika iznad je Kajri, koji je po mom mišljenju najbolji igrač Bruklina u prva dva meča, dok je Džoel imao jednog raspoloženijeg saigrača. Nije ovo udarac na Embida, daleko od toga, jednostavno baš nije imao razloga da zapinje u prethodna dva susreta.

Da krenemo polako.

Podelite vest: