Atlanta – Milvoki, 2:2 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Atlanta – Milvoki, 2:2 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 30.06.2021. Foto: Twitter

Milvoki Baks

Janis Adetokumbo – 7,5

Nažalost, meč će se pamtiti po teškoj povredi Grka. Magnetna rezonanca tek treba da potvrdi sumnje, ali čini se da je povreda prednjih ukrštenih ligamenata neizbežna. Ako probamo nekako da ostavimo ovu povredu po strani, reći ćemo da je Janis igrao neubedljivo prvo poluvreme. Počeo je da hvata ritam u trećoj četvrtini ali se onda desio pomenuti momenat.

Kris Midlton – 7

Od sjaja do očaja i tako u krug. Nije sinoć bio očaj, ali nije Midltona ni bilo onako kako su navijači Baksa očekivali, pogotovo ne nakon prošlog meča.

Džru Holidej – 7,5

Napustio je šut ponovo Džrua sinoć, većinu pogodaka postigao je iz reketa, ali nastavlja da upošljava saigrače na način na koji možda nikada u karijeri to nije činio. Zaista radi dobar posao u tom segmentu.

Bruk Lopez – 6,5

Pisali smo već malo u Hurterovom odeljku, nije Bruk bio na visini zadatka sinoć. Nije imao učinak, nije ni na koji način ostavio pečat na ovoj utakmici.

Pi Džej Taker – 7

Može se reći korektan nastup Takera. Ono što je bilo do njega on je odradio, pogodio par otvorenih šuteva, branio kako dolikuje. Pokušao je sa par defanzivnih poteza da motiviše saigrače, ali je Atlanta bila previše kvalitetna sinoć.

Bobi Portis – 6,5

Bez nekog velikog učinka za “Crazy eyes” sinoć. Portis je, kao i Taker, probao na svoj način provokacijama i unošenjem u lice protivnicima da promeni tok ovog susreta, ali nije mu se dalo.

Brin Forbs – 6,5

Pogodio je dve trojke Forbs, ali čini se ponovo bio problem saigračima u odbrani. Mislim da ne kapira najbolje kada treba da preuzme, a kada da se bori preko pika.

Pet Konaton – 6

Jedno dosta slabo izdanje Konatona sinoć. Od samog starta je bio van utakmice, otvoreni šutevi za 3 poena umalo nisu lomili obruč i tablu.

Džef Tig – 6

Šta više pisati za Tiga.

Majk Budenholzer – 6,5

Ako su igrači Atlante bili spremni za ovaj susret, Milvoki je sušta suprotnost. Potpuno ih je iznenadila energija Hoksa, što je prosto neverovatno. Plejof utakmica, borba za slavu, za “goli život”. Morali su da očekuju da će Atlanta dati maksimum.

 

 

Podelite vest:
Povezano Vidi sve