Atlanta – Milvoki, 2:4 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Atlanta – Milvoki, 2:4 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 04.07.2021. Foto: Yahoo News India

Atlanta Hoks

Tre Jang – 7

Veliko poštovanje za Janga što se i pored teške povrede zgloba vratio na teren i probao da pomogne saigračima. Druga je tema da li je to bila i najbolja stvar za tim, pošto je bilo očigledno da nije bio ni na 50% mogućnosti.

Bogdan Bogdanović – 8

Još jedna efikasna utakmica Bogdanovića koji je očigledno povratio ritam nakon povrede kolena. Očekivali smo ga još više u drugom poluvremenu i pogotovo u odbrani gde je bio fenomenalan tokom plejofa. Veliki plus za napadanje reketa u mnogo većoj meri nego što je to bio slučaj do sada, to je deo igre koji se nadamo da će preneti u narednu sezonu kako bi postao još ubojitiji.

Džon Kolins – 7,5

Kao da je ponestalo goriva Kolinsu kako se serija bližila kraju. Njegova energija i kvalitetni potezi često su znali da promene tok utakmice u korist Atlante. Bilo ih je sve manje u poslednjih par utakmica. Ne može se reći da su porazi njegova krivica, nikako. Ponovo je bio efikasan, u nekoliko navrata odličan u odbrani, ali mogao je više.

Klint Kapela – 7,5

U nekoliko navrata bolno nespretan kada mu saigrači serviraju loptu ispod koša, ali i pored toga čvrstinom i borbenošću uspevao da napravi dobre stvari za svoj tim. Možda imao i više uspeha braneći Adetokumba nego Bruka Lopeza, jako čudno.

Kevin Hurter – 6

Nula faktor Hurter i juče, bez samopouzdanja u šut kada je to Atlanti značilo. Imao nekoliko otvorenih pogleda da raspali publiku i donese prednost svom timu. Midlton ga prosto uništio u par minuta drugog poluvremena, toliko da je ostao gotovo bez minuta do kraja.

Danilo Galinari – 7

Pogodio je Galo dve teške trojke koje su donele priključak Atlanti u prvom poluvremenu, ali je bilo mnogo više nerezonskih šuteva nego što smo od njega navikli tokom plejofa. Generalno su rezervisti Atlante podbacili u sinoćnjem susretu.

Lu Vilijams – 6,5

Uh, koliko je Lu bio daleko od pravo ritma sinoć. Šutevi kao da nisu imali nikakvu šansu da budu pretvoreni u poene. Ne samo, to već par kobnih grešaka kada je Atlanta hvatala kakav takav ritam u drugom poluvremenu. Shvatio je brzo to i Mekmilan i povukao ručnu što se Lua tiče.

Onjeka Okongvu – 6,5

Nije bilo puno prostora za mladog Onjeku sinoć u eliminacionoj utakmici. Pokazao je i previše ovako mlad, sigurno budućnost Hoksa.

Nejt Mekmilan – 7

Izvukao je Mekmilan maksimum iz ovog tima kada se pogleda kompletna slika i koliko su ljudi očekivali. Kapa dole.

Podelite vest: