Atlanta – Milvoki, 2:4 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Atlanta – Milvoki, 2:4 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 04.07.2021. Foto: Yahoo News India

Milvoki Baks

Kris Midlton – 9,5

Solo partitura Krisa Midltona u trećoj četvrtini remek delo je kakvo se retko vidja. 23 poena, bukvalno je sam odveo Milvoki na prednost koja je Atlanti bila nedostižna. Smenjivali su se čuvari, ali ne i ishod. Velika partija Krisa Midltona u odsustvu Adetokumba, u gostima na plejof utakmici, jedna od najbitnijih utakmica karijere.

Džru Holidej – 9

Mimo par utakmica u seriji protiv Netsa, kada je kao i ceo tim izgubio samopouzdanje, Džru pokazuje kakav je potez uprave Baksa bio što su potegli obarač i doveli ga iz Nju Orleansa početkom sezone. Džru igra fenomenalno, iz utakmice u utakmicu imponuje smirenošću u napadu i zastrašujućom igrom u odbrani. Sinoć nije bilo ništa drugačije. 27-9-9.

Bruk Lopez – 8

Nova odlična partija Bruka, koji je retko kad bio na terenu tokom plejofa, a da nije bio faktor. Juče za vreme provedeno na terenu +25 u korist njegovog tima, ubedljivo najbolje od svih igrača.

Pi Džej Taker – 7

Tiha partija za Takera, dosta promašaja, ali ponovo ne mogu da se otmem utisku da je u nekim ključnim situacijama i odličnim odbranama Atlante on bio taj koji je sve pokvario ofanzivnim skokom ili gužvanjem u srcu odbrane nakon kojeg je njegova ekipa stigla do lopte. Pogodio i veoma bitnu trojku u finišu koja je konačno zakucala Hokse.

Bobi Portis – 7,5

“Crazy eyes” sa novom potvrdom kvaliteta. Igrač koji će raditi sve da njegova ekipa dodje do pobede i to je jedan od razloga što će svoje igre dobro naplatiti na leto. Da li je u pitanju ofanzivni skok, dobar pik, igra ledjima ili šut spolja (koji ga sinoć nije išao) Bobi Portis nastavlja da doprinosi.

Pet Konaton – 8

Očekivali smo da će se Konaton vratiti u formu tokom ove serije, jer je to radio tokom čitavog plejofa. Sinoć je odigrao najbolju utakmicu u ovom duelu. Pisali smo nakon prošle utakmice da je pronašao načine da doprinese i kada ga ne ide šut spolja, a sinoć su i trojke pljuštale. Odlična igra jednog od najboljih rezervista lige.

Brin Forbs – 7

U onoliko vremena koliko je dobio, odigrao je Forbs jako korektno. Ništa više, ništa manje.

Džef Tig – 7,5

Za sve ono što ga je redakcija No Limitsa vredjala, Tig je sinoć naplatio Bogdanu i saigračima. Tri od tri za tri. Dobio je svoje minute, što je bio redak slučaj tokom plejofa.

Majk Budenholzer – 8,5

Čini se da je Budenholzer malo umirio kritičare i pokupio kredit nakon ove dve odlične partije njegovog tima, bez svog najboljeg igrača. Potpuno zasluženo. Milvoki je transformisao svoju igru bez Janisa jako lako i Atlanta nije imala rešenje.

Podelite vest: