Milvoki – Atlanta, 0:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Milvoki – Atlanta, 0:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 24.06.2021. Foto: USA Today

Milvoki Baks

Janis Adetokumbo – 8,5

Odlična partija Adetokumba u većem delu meča, ali nedovoljno za pobedu. Takodje, ponovo je kreacija sopstvenog šuta bila problem i mnogo više je zavisio od drugih kada je bilo najbitnije.

Kris Midlton – 6,5

Užasna partija Midltona. Ima s vremena na vreme Kris ovakve “ispade”. Bilo ih je i protiv Bruklina. Zaradio 6,5 umesto niže ocene zbog dva vezana pogotka u poslednjih 5,6 minuta utakmice. Inače, 6 od 23 iz igre, nijednom nije pogodio trojku iz devet pokušaja, daleko ispod proseka.

Džru Holidej – 9

Verovatno najbolja Džruova partija tokom čitavog plejofa. Odlično se oporavio od teške serije protiv Bruklina, posebno za njega. Našao je samopouzdanje u šut, pronalazio saigrače u perfektnim pozicijama. Da se Midlton pojavio makar nekako tokom utakmice, Milvoki bi ovo verovatno rešio u svoju korist.

Bruk Lopez – 6,5

Mnogo manji faktor nego što smo od njega navikli. Više je dao i u za njega strašno komplikovanoj sitauciji protiv Netsa. Milvoki će sigurno tražiti više. Sva tri promašaja za 3 poena bila su potpuno otvorena.

Pi Džej Taker – 7

Agresivan na skoku, ne toliko aktivan u odbrani, jer Hoksi jednostavno nemaju igrača koji bi angažovao kod Takera ono što je tražilo čuvanje Durenta. Nije nemoguće da Budenholzer počne da daje dodatne minute nižim igračima sa klupe poput Forbsa i Konatona.

Pet Konaton – 6,5

Nije bilo njegovo veče. Jednostavno, ništa nije ulazilo, a otvoreni šut za izjednačenje u poslednjem napadu samo je kap koja je prelila čašu. Imao je Konaton ipak neke odlične momente do sada u plejofu, pa očekujemo i njegov “oporavak”.

Brin Forbs – 7

Forbs dosta bolji nego li u seriji protiv Netsa, čini se da je ovo duel u kojem će ponovo moći da dobije više minuta. Jedna bitna trojka na volšeban način izašla iz koša.

Bobi Portis – 7

Odlična rola u prvom poluvremenu. Iz nekog razloga u njegovim minutima tokom drugog dela nije bilo baš nikakvog protagonizma sa njegove strane. Nije imao lopti i situacija da napravi bilo kakav učinak.

Džef Tig – 6,5

Nažalost, čini se da Džefu Tigu u trenutnom stanju nije mesto u finalu konferencije.

Majk Budenholzer – 6,5

Neshvatljivi potezi prilikom branjenja Trea Janga. “Drop” pokrivanje koje je Tre demolirao prilikom svakog pika svakako nije način kojim će zaustaviti plejmejkera Atlante. Filadelfija je imala mnogo više uspeha sa snažnijim iskakanjem dužih igrača na Jangu, ali Budenholzer kao da nije pogledao te utakmice.

Podelite vest: