Milvoki – Atlanta, 1:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Milvoki – Atlanta, 1:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 26.06.2021. Foto: NBA.com India

Atlanta Hoks

Tre Jang – 6

Najveći krivac za potpuni debakl Hoksa sinoć. Ležernost i gluposti na koje smo od njega navikli u proteklim godinama, ali ne tokom ovog plejofa, nikako. Devet izgubljenih lopti, čini mi se osam u prvom poluvremenu i sigurno šest u drugom delu druge četvrtine kada je prelomljen ovaj meč.

Džon Kolins – 7

Jedina svetla tačka u teškom porazu tima. Kolins radi svoj posao na pravi način. Nije mogao da spreči ono što se dešavalo na terenu nakon prve četvrtine.

Klint Kapela – 6

0 faktor. Na obe strane terena. Nije uspeo da zaustavi protivničke igrače u 90% slučajeva, ni da oteža poentiranje čak. U nekoliko ofanzivnih poseda pretvrd.

Kevin Hurter – 6,5

Kao i Jang, u nekoliko situacija jako nemaran. Kao da su sve dečije bolesti Hoksa sinoć isplivale. Dobro za njih što su sve skupa bile u jednom meču.

Bogdan Bogdanovic – 6,5

Ohrabrujuće je izgledao šut spolja sinoć. Ne samo zbog dve pogodjene trojke, već zbog čitavog pokreta prilikom šutiranja. Daleko je to od normalnog Bogdanovog stanja, ali čini se da ide na bolje.

Danilo Galinari – 6,5

Galo nastavlja da kažnjava mismečeve na postu i sa relativnom sigurnošću šutira spolja, što su njegovi najveći kvaliteti. Nije mogao da spreči sinoćnju blamažu.

Lu Vilijams – 6,5

Ne očekuje se od njega da bude igrač koji će okrenuti stvari u igri Atlanti, ima mnogih pre njega koji su za to zaduženi, ali znamo da ima tu moć. Sinoć je bio daleko od najboljeg svog izdanja.

Solomon Hil – 6,5

Očekivano borbeno, pokušao je da razdrma saigrače. Iznudio je par prekršaja u napadu, ali to nije donelo momentum. Trenutno bez ikakvog samopouzdanja u šut.

Nejt Mekmilan – 6,5

Nije Mekmilan uspeo da trgne svoj tim i čini se da su psihički bili potpuno nespremni. Ubedljivo najgore izdanje i trenera Hoksa u ovom plejofu.

Podelite vest: