Milvoki – Atlanta, 3:2 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Milvoki – Atlanta, 3:2 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 02.07.2021. Foto: Milwaukee Bucks - Twitter

Milvoki Baks

Kris Midlton – 8,5

Teško da ćemo naći igrača u taboru Milvokija koji je odigrao slab meč, a Midlton je kao i obično bio u prvim linijama. U odsustvu Janisa videlo se da želi da preuzme kontrolu utakmice, da nije bio lenj kao što zna da bude. Neki drugi igrači su dodatno došli do izražaja, ali da je bilo potrebe Midlton bi bio spreman za zadatak.

Džru Holidej – 8,5

Pored efikasne šuterske večeri i dalje najimpozantnuje veština proigravanja saigrača. Džru je taj segment igre podigao svakako na viši nivo u ovom plejofu, jedan koji nije pokazao da poseduje do sada. 25 poena i čak 13 asistencija uz samo 2 izgubljene lopte.

Bruk Lopez – 9,5

Velika predstava Bruka Lopeza. Što reče neko iz američkih medija, Atlanta Hoksi su ga pretvorili u Vilta Čembrlejna. Bilo kako bilo, strašna utakmica za Bruka. 33 poena iz samo 18 pokušaja iz igre, kao i 4 blokade, iako se na oko činilo da je imao više. Toliko je dominirao. Čini se kao težak i nepokretljiv, ali u većini slučajeva tokom plejofa, a pogotovo ove serije, Bruk uspeva da isprati nogama igrače na perimetru.

Pi Džej Taker – 7,5

Svaki put kada pišemo o Takeru, to su iste reči, što je dobro jer znači da je konstantan. Ne zahteva previše loptu, a radi male stvari. Ne zna se koliko puta je isčačkao loptu protivnicima na ofanzivnom skoku i ostavio je u igri da je neko od saigrača pokupi.

Bobi Portis – 8

Ubačen je u startnu postavu izostankom Janisa i nije razočarao. Nikakao. Koristio je mismeč situacije, u kojima Hoksi nisu imali rešenja. Bio je dosadan na skoku, čvrstu u odbrani. Jednostavno, osetila se njegova prisutnost u svakom trenutku.

Pet Konaton – 7

Korektna predstava Konatona. Pogodio je jednu trojku u poslednjoj deonici iako se čini da prolazi trenutno kroz male probleme sa ritmom, oba promašaja su bili otvoreni pogledi, a završili su daleko od mete. Odlično za njega je što pronalazi druge situacije da bude koristan i produktivan.

Brin Forbs – 7

Kao i Konaton nije u strašnom šuterskom ritmu, ali donosi dovoljno širine u napadu svog tima i zavredjuje minute.

Majk Budenholzer – 8,5

Možda i najbolja predstava Budenholzera u dosadašnjem delu plejofa. Bez Adetokumba na terenu Baksi su hirurški secirali Atlantu i koristili rupe u odbrani koje su se stvarale prevelikim pomaganjem Hoksa. Pogotovo na Midltonu, to je ostavljalo rupu u reketu, te su Lopez i Portis (obično zaduženi za širenje terena trojkama) uputili samo 5 kombinovanih šuteva spolja, ali su ukupno postigli 55 poena.

Podelite vest: