Tre Jang će raditi na svom šutu sa polu-distance sa Kobijem!

Atlanta Hawks

Tre Jang će raditi na svom šutu sa polu-distance sa Kobijem!

Atlanta Hawks
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 06.08.2019. Foto: nba.com

Sjajni, mladi košarkaš Atlante, Tre Jang, ozbiljno je trenirao ovog leta i poprilično je poradio na svojim mišićima, a u narednom periodu planira da poradi i na svom šutu, u čemu će mu pomoći niko drugi nego Kobi Brajant!

(FOTO: CNBC.com)

Plejmejker Atlante je kvalitetno radio na svojoj mišićnoj masi i u dosadašnjem toku leta ‘popravio’ se za 5-6 kilograma. Ali, Tre Jang se neće zadovoljiti samo napretku u vidu mišića, već želi dodatno da poradi na svom šutu.

Momak iz Teksasa je prošle godine bolje šutirao izvan linije za 3 poena (32.4%) u odnosu na šut sa polu-distance (31.6%), pa se dodatno vreme koje će provoditi u hali, radi popravljanja ovog segmenta, čini kao sasvim logična odluka u proširenju svog košarkaškog arsenala.

Naime, Tre Jang će narednih par dana imati obaveze u kampu sa košarkaškom reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država, nakon čega bi trebao da se uputi put Kalifornije, gde će trenirati sa legendarnim Brajantom.

Kobi je pre početka prethodne sezone radio sa Džejsonom Tejtumom i Janisom Adetokumbom. Janisu je to bila najbolja sezona u karijeri, sezona u kojoj je bio najkorisniji igrač lige.

Tre Jang je u svojoj ruki sezoni beležio 19 poena u proseku, uz 8 asistencija. Sezonu je završio kao drugi u izboru za novajliju godine, iza fenomenalnog Luke Dončića.

Podelite vest: