Veče Bogdana za pobedu Jastrebova

Atlanta Hawks Orlando Magic

Veče Bogdana za pobedu Jastrebova

Atlanta Hawks Orlando Magic
Autor: Datum objave: 16.11.2021. Foto: Sportskeeda

Trej Jang i Džon Kolins postigli su po 23 poena, a Atlanta Hoksi su u ponedeljak uveče pobedili Orlando Medžik sa 129-111 i tako upisali drugu pobedu uzastopno.

Klint Kapela je završio sa 20 poena i 16 skokova, a Bogdan Bogdanović je dodao 20 poena za Atlantu, koja je u nedelju prekinula niz od šest utakmica bez pobede.

“Večeras smo očigledno bili malo pod kočnicom na početku utakmice, a oni su pogađali”, rekao je Jang. ” Samo smo bili umorni, ali onda smo bili u stanju da uhvatimo vetar u leđa i vratimo se igri. Igrali smo snažno i brzo.”.

Kol Entoni je imao 27 poena i 11 asistencija za Medžik, koji su upisali treći poraz uzastupno, ali i peti u poslednjih šest utakmica.

„Govorimo o tome da će se šutevi uzimati i promašivati, ali moramo da se spustimo u stav, 129 poena nije ono što želimo“, rekao je trener Orlanda, Džamal ​​Mozli. „Želimo da budemo sigurni, fizički ih držati dalje od koša. Imali su nekoliko 50-50 lopti koje su oni uzeli. Opet, to nas je koštalo nekih otvorenih trojki, tako da moramo uzeti te lopte.”

Orlando je vodio veći deo prvog poluvremena, ali je Atlanta bila u prednosti devet poena sredinom treće deonice. Prvo je Jang pogodio trojku sa osam metara, zatim iz desnog ugla trojka Bogdanovića za rezultat 74-62.

Kolins je bacio pas za Klinta Kapelu koji je zakucavanjem doneo Hoksima vođstvo od 78-66. Atlanta je pozvala tajm-aut nakon što je Medžik smanjio na sedam poena zaostatka trojkom Terensa Rosa.

 

„Pošavši na putovanje kao što smo to uradili, imamo samo 24 sata i igramo utakmicu, i to ne samo utakmicu, već i uzastopnu utakmicu, ovo je bila teška utakmica“, rekao je trener Hoksa, Nejt Mekmilan. „Igrali smo sa puno energije sinoć protiv Milvokija, i to što sam morao da igram sa lošijom ekipom od Milvokija, Orlandom, to je bila provera spremnosti mog tima. Zadovoljan sam.”.

Podelite vest: