Analiza meča: Majami šokirao Boston

Boston Celtics Miami Heat Plej-of

Analiza meča: Majami šokirao Boston

Boston Celtics Miami Heat Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 25.04.2024. Foto: Twitter / X

Ocene Bostona

Džejlen Braun – 9

Ogromno prvo poluvreme, ali i nestanak u četvrtoj četvrtini. Ipak ne možemo zanemariti sve ono što je uradio pre toga. Jedini raspoloženi igrač u timu Bostona.

Džejson Tejtum – 7,5

Statistički tu, da, 28 poena na kontu, ali možda najpraznijih 28 poena koje je ikada postigao. Jako malo uticaja na igru za njegove standarde, a i veliki broj poena je stigao kasno.

Džru Holidej – 6,5

Neobičajno malo se pitao u odbrani. Nije uspeo da spreči veliko veče Tajlera Hiroa, a ofanzivno tokom čitave sezone nema velike zadatke. Sinoć, pride, i par isforsiranih situacija u kontra napadima svog tima.

Derik Vajt – 7

Slično Holideju, nije imao zapaženi učinak, ni na jednoj strani terena. Par pogodaka kojim je pokušao da vrati Boston u život, ali imao je mnogo bolje partije ove sezone.

Kristaps Porzingis – 5,5

Jako slaba predstava Letonca. Promašio je gotovo sve. Nije uspeo da kazni niti jedan mismeč, koje je sa lakoćom rešavao tokom čitave sezone. Neverovatnih -32 na terenu.

Al Horford – 7

Pristojna utakmica “starog” Ala. Sve ono što Porzingis nije branio, Horford je uspeo, pre svega na postu. Ofanzivno igrač uloge kojem ne treba previše lopta u rukama, zadužen je za protok lopte i šutiranje poptuno otvorenih trojki, što radi na jako dobro.

Sem Hauzer – 7

Hauzer na pravi način radi svoj posao. On je igrač sa klupe koji je zadužen za šutiranje trojki i širenje terena. Sinoć je ponovo šutirao 2 od 4.

Pejton Pričard – 6

Omaleni plejmejker nije bio ni približno aktivan i učinkovit kao u prvom meču.

Podelite vest: