Boston neočekivano otpustio Parkera

Boston Celtics

Boston neočekivano otpustio Parkera

Boston Celtics
Autor: Datum objave: 17.10.2021. Foto: Hardwood Houdini

Nakon što se činilo da su Seltiksi sinoć praktično završili izgradnju ekipe i da će u narednim danima rešiti još pitanje preostalog dvosmernog ugovora, na iznenađenje mnogih otkaz je dobio Džabari Parker.

Situacija je jasna. Slobodno tržište je ovih dana iznenada postalo puno zanimljivih imena i Seltiksi vide nešto što im treba više od Parkera. Međutim, postoji i druga opcija, a to je da Boston želi da u sezonu uđe sa 14 igrača i sačeka odgovarajući trenutak da nekoga potpiše.

Boston je sada ponovo na 14 igrača, a opcije koje se trenutno najviše ističu kao njihovo potencijalno pojačanje su Heri Džajls i naravno Ejveri Bredli, bivši igrač i miljenik navijača iz TD Gardena.

Džajls se čini kao donekle logično rešenje za Seltikse, s obzirom da je otpušten visoki igrač, a i ako uzmemo u obzir probleme sa koronavirusom Ala Horforda i probleme sa kolenom Roberta Vilijamsa. Ujedno, Heri je van terena veoma dobar prijatelj sa zvezdom Bostona Džejsonom Tejtumom. Ipak, sačekajmo. Ova priča bi ubrzo trebala da dobije epilog.

Podelite vest: