Kajri Irving:”Veliki korak ka široj slici!”

Boston Celtics Plej-of

Kajri Irving:”Veliki korak ka široj slici!”

Boston Celtics Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 20.04.2019. Foto: bleacherreport.com

Pobedu nad Indijanom u utakmici broj tri, Kajri Irving okarakterisao je kao veliki korak ka široj slici.

(FOTO: youtube.com)

Prva zvezda Seltiksa igra sjajno u dosadašnjem toku plej-ofa, a u utakmici broj tri ponovo je bio jedan od najboljih na terenu.

Superstar Bostona izjavio je posle utakmice da je poverenje ključ, da je samopouzdanje na visokom nivou kada svi rade ono za šta su sposobni i da je pobeda veliki korak ka široj slici.

“Ovo je veliki korak ka široj slici. Momci su bili malo nervozni da pobede prvu utakmicu na strani. Da bismo to uradili, morali smo da budemo vrlo strpljivi. Navijači su bili prisutni tokom igre i morači smo da se prilagodimo. Uvek postoje neke stvari koje možeš da kontrolišeš i želite to da uradite što je više moguće.”

“Samopouzdanje je na najvišem nivou kada znamo šta smo sposobni da uradimo na parketu. Svi su imali neke velike poteze. Ofanzivni skok, vraćanje u tranziciji…To su stvari koje vam garantuju pobedu.”

Irving je istakao koje su najvažnije stvari zbog kojih su pobedili utakmicu broj tri.

“Poverenje u sistem, samopouzdanje, vraćanje u tranziciji i komunikacija. Razumeli smo kakva će atmosfera biti ovde i samo smo želeli da istrčimo na parket i budemo agresivni tokom sve četiri četvrtine.”

Podelite vest: