Kendrik Perkins: “Ne zanima me za koga će Irving potpisati”

Boston Celtics

Kendrik Perkins: “Ne zanima me za koga će Irving potpisati”

Boston Celtics
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 08.06.2019. Foto: bleacherreport.com

Vrlo jasan bio je bivši igrač Bostona Kendrik Perkins u svom odgovoru na pitanje gde misli da će Irving nastaviti karijeru – nije zainteresovan!

(FOTO: nba.com)

Jedna od glavnih tema u košarkaškom svetu je budućnost Kajrija Irvinga. Zvezda Seltiksa verovatno neće nastaviti karijeru u dresu najtrofejnije franšize u istoriji, a koja će njegova naredna destinacija biti zanima uglavnom sve…osim Kendrika Perkinsa.

Bivši igrač Bostona gostovao je u emisiji “Fair Game“, a na pitanje voditeljke Kristin Lejhi šta misli o budućnosti Kajrija Irvinga, Perkins je bio vrlo jasan.

“Zaista me ne zanima za koga će Kajri potpisati. Ne gajim simpatije prema njemu. Razočarao me je, predstavio je Seltikse u lošem svetlu ove godine i ne bih želeo da pričam o njemu. Ne zanima me gde leži njegova budućnost” rekao je bivši NBA centar.

Ovo nije prvi put da Perkins proziva Irvinga. Posle eliminacije Seltiksa od Milvokija, bivši šampion sa Bostonom je za emisiju “The Herd with Colin Cowherd” govorio o Irvingu.

“Kajri je u ovoj seriji pokazao da ne poštuje grad Boston, kao ni samu organizaciju i da mu Ponos Seltiksa ništa ne znači. Pokazao se kao loš vođa i dokazao je da nije Betmen” jasan je bio Perkins.

Kendrik Perkins je proveo osam godina u Bostonu, a sa ovom franšizom je postao i šampion 2008. Nastupao je još i za Oklahomu, Klivlend i Nju Orleans u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Podelite vest: