Klint Kapela na meti Boston Seltiksa

Boston Celtics Houston Rockets

Klint Kapela na meti Boston Seltiksa

Boston Celtics Houston Rockets
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 13.06.2019. Foto: foxsportsasia.com

Kako prenose američki mediji, Boston Seltiksi su, navodno, pokazali ozbiljno interesovanje za centra Hjuston Roketsa Klinta Kapelu.

Nakon samo jedne sezone otkako je potpisao petogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara, ako je verovati američkim novinarima, Klint Kapela je pred izlaznim vratima Hjuston Roketsa, a naredna destinacija mogla bi da bude Boston, koji je veoma zainteresovan za usluge momka iz Švajcarske.
Boston je u prethodnoj sezoni zauzeo tek 22. mesto u ligi što se tiče skokova, a Klint bi mogao da bude idealno rešenje. Kapela je sezonu završio sa 16.6 poena u proseku, 12.7 poena i 1.5 blokiranih šuteva po meču.

(FOTO: nbcsports.com)

I jedni i drugi su imali sezonu kakvu nisu očekivali, Boston je lako ispao od strane Adetokumba i Milvokija, dok je Hjuston, čini se, mogao više protiv Golden Stejta. U taboru Raketa su odlučili da su svi sem Džejmsa Hardena dostupni za trejd ukoliko bude pravih ponuda za Kapelin ‘jak’ ugovor,  a jedna od njih mogla bi da stigne iz Bostona, koji može da ponudi svoje mlade igrače, pa i pikove, ukoliko se ove glasine obistine.

U narednom periodu ćemo videti šta će se dešavati povodom ovog slučaja, u kojem ima dosta logičnih stvari i nije nemoguće da dve strane dođu do dogovora, ukoliko bude  pregovora, ako ih već nije bilo.

Podelite vest: