“Odem u Dokovu sobu, plakali smo kao bebe…”

Boston Celtics

“Odem u Dokovu sobu, plakali smo kao bebe…”

Boston Celtics
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 16.04.2019. Foto: Bleacher Report

Mladji fanovi NBA lige nemaju Kendrika Perkinsa u pamćenju kao velikog igrača, ali Perk je bio jedan od glavnih oslonaca tima koji je 2008. godine osvojio naslov šampiona. Pre svega, bio je veliki prijatelj svim igračima i ostalim članovima tima.

Gostujući u podkastu kod Adrijana Vojnarovskog, Kendrik Perkins je otkrio kako je izgledao dan njegovog trejda u Oklahomu i sa koliko emocija je on sve to proživeo.

“Sećam se, imao sam osećaj da se nešto čudno dešava na šuterskom. Probudio sam se, ušao sam u autobus i video sam sve te trejd glasine. I pitao sam momke okolo ‘ljudi, mene će trejdovati?’ Svi su bili u fazonu ‘Ne čoveče, Perk, ne ideš ti nikuda’. Ali Dok nije hteo ni da me pogleda. Nije me ni pogledao. Dok i ja, mi smo toliko pričali. Nije me ni pogledao. Mogao sam da mu vidim na licu. Šuterski je trajao oko 15 minuta. Odlazim u sobu i bum, ESPN, ‘Kendrik Perkins je trejdovan u Oklahomu’ ne mogu da dodjem sebi ‘Šta?’ U tim trenucim jedan od mojih najboljih prijatelja se javlja i govori mi ‘Ej čoveče, drži glavu visoko, to je dobra stvar, Tanderi nadolaze, dobar tim. Ti ćeš biti sjajan za njih. Ali ja nisam hteo da čujem ništa od tih sranja, ovo je moja porodica ovde čoveče.”

(FOTO: Jesse D. Garrabrant/NBAE)

Zastao je Perk, pa nastavio:

“Pa tako, odem u Dokovu sobu, nas dvojica se isplačemo kao bebe. Odem u Kej Džijevu sobu, plačemo kao bebe. Odem u Polovu sobu, plačemo kao bebe. Onda odlazim u Rondovu sobu. Njemu je najteže palo ‘Zajebi ovo sranje. Penzionišem se.’ Ja mu kažem, ne čoveče, ne možeš to da uradiš. Medjutim on je nastavio ‘Ne, ovo je teško sranje, trejdovali su mog najboljeg prijatelja. Neću da prihvatim ovo sranje.”

Perk je, gostujući u pomenutom podkastu Adrijana Vojnarovskog, objavio je i da se penzionisao. Svakako kao jedan od najomiljenijih saigrača ikada.

Podelite vest: